Wij zijn Qle, een kleine organisatie die jobcoaching en ambulante begeleiding aanbiedt aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten hun plek in de samenleving vinden en geven daarbij graag een steuntje in de rug.

Ik ben Babs Pesik, de oprichtster van Qle. Tijdens mijn vorige werkzaamheden als jobcoach kwam ik erachter dat het erg belangrijk is om rust te hebben in het privéleven. Dit heeft namelijk erg veel invloed op alle werkzaamheden. Wij begeleiden onze cliënten daarom op beide gebieden om zo te zorgen voor het beste resultaat op persoonlijk en professioneel vlak.

Ons team kun je omschrijven als:

  • Integer
  • Proces- en doelgericht
  • Empathisch vermogend
  • In staat om grenzen te stellen
  • Continu bezig met ontwikkeling
  • Denken in mogelijkheden en oplossingen

Wie zijn wij?

Ik ben Joanny de Zwart, 32 jaar oud en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Wat ik zo fijn vind in mijn werk bij QLE is dat ik te allen tijde mijzelf kan zijn. Ik ben altijd open en eerlijk naar mijn cliënten en daardoor weten zij exact wat zijn aan mij hebben. Zo weten zij ook, dat ik absoluut geen ochtendmens ben en graag koffie drink als ik er vroeg uit moet. In mijn vrije tijd ben ik gek op motorrijden en zoek ik graag avontuur op.

Mijn naam is Eva Pasman, 32 jaar en moeder van drie kinderen. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij QLE als jobcoach. In 2016 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog en heb veel ervaring met ouders, kinderen, opvoedproblematiek en gedragsproblematiek, jobcoachen van jongeren met een Wajong uitkering, maar ook heb ik veel hulp geboden aan mensen die moeite hebben financieel of met het huishouden rond te komen.  Altijd sta ik klaar om mee te denken met lastige situaties en sta open voor elk persoon. Communicatie en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Ik ben Nirwana Kruit, 33 jaar oud en office manager bij QLE. Sinds de
oprichting van het bedrijf in 2013 werk ik hier met veel plezier.

Ik woon met mijn man en 2 dochters in Krimpen aan den IJssel. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met interieurdesign en lifestyle. Verder probeer ik regelmatig te hardlopen.

Het fijne aan mijn werk vind ik/is dat ik met cijfers en papierwerk, geordend kan werken en zo mijn steentje bijdraag in het bedrijf waardoor mijn collega’s hun werk kunnen uitoefenen.

Ik ben Babs Pesik, 62 jaar, moeder, oma, en eigenaar van QLE.

Na jaren in de woonbegeleiding met groepen te  hebben gewerkt en daarna in het voortgezet speciaal voorgezet onderwijs, werd het tijd om een eigen richting te volgen.  Na het volgen van de juiste opleidingen en ervaring als stagecoördinator en jobcoach kwam ik er achter dat het individueel begeleiden het beste past bij mij. Zo kan ik de aandacht geven waarvan ik vind dat een ieder recht op heeft.

Ik woon met mijn man, samen met onze hond , in een groene omgeving. Mijn dag begint daarom vaak met een vroege wandeling in het bos. Verder ben ik dol op  lekker eten en zoveel mogelijk genieten van de kleine dingen in het leven.